inspirerende foto

Bedankt

Mocht je een donatie gedaan hebben, wat ik overigens echt supertof vind, en je wilt jezelf kenbaar maken, dan zou ik het fijn vinden als je mij even een berichtje stuurt via info@inspirerendeactiviteiten.nl. Dan kan ik je persoonlijk bedanken.

Blijf je liever anoniem, no hard feelings, dan bij deze: Heel hartelijk bedankt, je bent mijn anonieme held!


Hoe je de website kunt steunen


Doneren

Steun inspirerendeactiviteiten.nl met een donatie. Het doel van de website is om zoveel mogelijk mensen te verbinden, te inspireren, te motiveren, te laten lachen, met elkaar te laten kletsen, te ontmoeten en bovenal om nieuwe herinneringen te maken.

Waarom

In het verleden heb ik al twee fantastische websites gehad: metjenieuwevrienden.nl en metjepartner.nl, waarmee we ook mensen bij elkaar brachten en verbonden. Deze websites waren een groot succes. We hebben ontzettend veel leuke activiteiten ondernomen en mooie mensen leren kennen. Ik wilde deze websites toen gratis houden, zodat iedereen, ongeacht de grootte van de beurs, deel kon nemen aan de activiteiten. Helaas heeft mij dat door het grote succes financieel opgebroken. De kosten voor het draaien van de website, het beheren, het onderhoud en het verbeteren van de website kosten veel geld, kosten die toen voor mij niet meer op te brengen waren. Dat wil ik deze keer anders doen, vandaar een donatie pagina. Mensen die de website een warm hart toedragen en daar een gift voor over hebben, kunnen dat op deze pagina doen.

Deze donaties zullen worden gebruikt om de website verder te optimaliseren en om landelijk zichtbaarder te worden, zodat er in heel Nederland activiteiten gepubliceerd zullen gaan worden en mensen in heel Nederland daaraan deel kunnen nemen. Met andere woorden: de website laten "groeien" in de breedste zin van het woord.

Doneren als bedrijf

Wil je zakelijk of particulier doneren (boven de honderd euro) en daarmee voor een jaar een naamsvermelding en/of logo onderop deze pagina verkrijgen, stuur mij dan even een bericht naar danny@inspirerendeactiviteiten.nl, dan voegen wij jouw naam / logo toe.

Sponsoring

Sponsor mogelijkheden door middel van een banner zijn er ook, stuur ook dan even een emailtje naar: danny@inspirerendeactiviteiten.nl

Danny Fransen


Doneren