Over inspirerende activiteiten


Inspirerende activiteiten is een platform waar alle mensen in Nederland een activiteit betaalt of onbetaalt op kunnen publiceren voor andere mensen.

Dit kan heel simpel een wandeling of borrel zijn, maar wat denk je van de laatste kaartjes voor een toneelstuk, seminar of concert. Ook deze kaarten kunnen als activiteit hier op de website aangeboden worden. Alles is mogelijk!

Iedereen heeft een verhaal, talent, herinnering, expertise of weet een mooie, leuke locatie, activiteit of evenement die hij graag zou willen delen. Dat kan nu op dit platform.


Missie


Mensen verbinden, inspireren, motiveren, laten lachen, kletsen, ontmoeten en herinneringen maken door middel van allerlei verschillende activiteiten.


Achter inspirerende activiteiten


Mijn naam is Danny Fransen en ik ben de drijvende kracht achter inspirerende activiteiten. De afgelopen zeven jaar heb ik ontzettend veel bijzondere momenten mogen beleven met mijn zeer goed lopende activiteiten websites metjenieuwevrienden.nl en metjepartner.nl. Ik heb mooie mensen mogen ontmoeten, fantastische activiteiten ondernomen en ontzettend veel herinneringen gemaakt.

Deze twee gratis websites moesten helaas, vanwege de Corona maatregelen en de niet meer op te brengen financiƫle lasten, met pijn in mijn hart, in 2021 beƫindigd worden.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Het verbinden en het samenbrengen van mensen en samen nieuwe herinneringen maken, vind ik het allerleukste dat er is en ik weet zeker dat ik daarin niet de enige ben. Met die gedachte ontstond: inspirerende activiteiten.


Lidmaatschap


Het lidmaatschap is gratis. Iedereen kan zich gratis aanmelden. Vervolgens kun je activiteiten publiceren, waar andere mensen aan deel kunnen nemen. Ook kun je elkaar berichten sturen of met elkaar kletsen in de foyer. Iedereen die zich inschrijft voor een activiteit betaalt een klein bedrag voor de website. Dit bedrag wordt gebruikt om de website blijvend te kunnen onderhouden en verbeteren.


Ik hoop dat jullie heel veel plezier beleven en de site gaan gebruiken waarvoor zij bedoeld is: inspirerende activiteiten ondernemen en vooral veel nieuwe en mooie herinneringen maken.


Liefs

Danny


Doe mee, maak gratis een account aanContactgegevens

Deze website is een initiatief van Danny Fransen

Verdilaan 7

2671 VW Naaldwijk

KvK 27341695

E-mailadres: info@inspirerendeactiviteiten.nl

Stuur ons een bericht

Dit contactformulier is tegen misbruik beschermd met reCAPTCHA en daardoor zijn het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google van toepassing.