leden-gezocht

Waarom inschrijven

Insprirerende activiteiten is een platform waar iedereen op een makkelijke manier aan allerlei activiteiten kan deelnemen. Denk aan een borrel, lezing, workshop, training, proeverij, wandeling, diner, festival, evement of een sportieve activiteit.

Landelijke website

Doordat het een landelijke website is, kun je heel makkelijk zoeken welke categorie activiteiten er in een bepaalde regio, op een bepaalde datum georganiseerd worden. Ook voor het organiseren van een activiteit heeft dat grote voordelen. Zodra jij zelf een activiteit op de website plaatst, zullen alle leden in heel Nederland een notificatie ontvangen over jouw activiteit. Hierdoor zullen heel veel mensen in heel Nederland weten welke activiteit jij organiseert, wat weer zorgt voor landelijke naamsbekendheid en uiteraard zorgt dat ook voor meer inschrijvingen. Door gebruik te maken van deze website weet je precies hoeveel mensen er komen, wie er komen en ben je verzekerd van een goede financiele afwikkeling. Mensen betalen bij inschrijving aan de website en zodra de activiteit heeft plaatsgevonden, zullen de munten automatisch overgemaakt worden naar het op jouw opgegeven bankrekeningnummer. Vind je zelf een activiteit plaatsen en/of organiseren moeilijk of spannend, stuur mij dan even een berichtje op info@inspirerendeactiviteiten.nl Ik help je graag.


Doe mee, word nu lidHet lidmaatschap is gratis

Wel betaal je bij deelname aan een activiteit twee euro vijftig voor de domeinregistratie, administratiekosten en de updates van de websites.

Wij hebben hiervoor gekozen, zodat ook mensen met een kleine beurs of mensen die slechts enkele keren per jaar mee kunnen doen aan een activiteit, niet maandelijks en/of voor het hele jaar hoeven te betalen voor een lidmaatschap. Dit houdt de website voor iedereen toegankelijk.


WORD GRATIS LID